Kontakt os på

43 66 10 11

Lotte V Henriksen

Co/ Briggen​

Om HarleQuin

​​Vi er et team beståene af kokke, catere, elever, tjenere og assistenter.


Virksomheden blev etableret d 1-4-2008.

Virksomheden ejes af Lotte Vestergaard Henriksen, som er uddannet kok, tjener, dekoratør og blomsterdekoratør. Har før opstart af egen virksomhed været ansat på Astra Zeneca i 16 år, hvor hun har stået for leverancen og forplejningen til personalet og uddannelscentret, Astra Zeneca er et af verdens største medicinal virksomheder.

Vores mission

I HarleQuin lægger vi vægt på at efterleve den enkelte kundes ønsker, det kan være alt fra super sund kost til mere mættende Mormor retter.

Vi forsøger at holde os til råvare der følger årstiderne, vi er opmærksomme på at vore leverandøre lever op til de gældende regler inden for deres branche.

Vi er stærke i at levere til mellemstore virksomheder, vi kan både levere catering men vi kan også tilbyde en løsning hvor der kommer en assistent med og servere og rydder op efter spisningen. Samt en løsning hvor vi har kokke / catere i kundens eget køkken.

God mad, god betjening​

Vi tilbyder friske råvarer serveret efter alle kogekunstens regler.
Vores tjenere lytter til gæsterne og gør deres ypperste for at opfylde vores gæsters ønsker.

Du er velkommen til at kontakte os og få uforpligtende tilbud på 3 eller 4-retters menu inklusiv vin, der er skræddersyet til dit selskab. 

HVEM ER VI?

HarleQuin

CVR: 31143322

KONTAKT OS

​Telefon: 43 66 10 11

E-mail: mad@hq-mad.dk

FIND VEJ

​Roskildevej 22

2620 Albertslund

KONTROL